LOADING

Type to search

Compricer omdöme, recensioner och erfarenheter

Share

 

Välkommen till vårt Compricer omdöme. Compricer är en fantastisk tjänst som alla borde använda. Compricers tjänster hjälper dig att spara pengar i alla möjliga former.
Välkommen till vårt Compricer omdöme och recension!

Compricer omdöme – vad gör tjänsten?

Compricer.se är fullproppad av tjänster där du kan jämföra billån, huslån, elavtal, internetabonnemang och mycket mer. Vi har hjälpt er att samla en lista av tjänster som Compricer erbjuder:

Compricer omdöme och recension.

Compricer omdöme – om bolaget

Compricer startades 2005 för att kunna hjälpa dig som konsument att spara pengar. Nu för tiden har Compricer över 500 000 unika besökare varje månad och över 15 000 personer byter varje mån avtal inom el, bank och mycket mer.

Som Sveriges största jämförelsetjänst så hjälper Compricer tusentals svenskar varje dag att spara pengar. Compricer hjälper dig att spara pengar genom att jämföra och byta leverantörer av t.ex. försäkringar, el och lån. Givetvis tar inte Compricer något betalt av er konsumenter, istället tar de betalt av de företag som du väljer att köpa tjänster ifrån.

Compricer jämför tjänster från över 350 företag dagligen. Givetvis finns både de stora bolagen och de mindre uppstickarna. De har ingen koppling till någon enskild bank, teleoperatör eller försäkringsbolag. Förhoppningsvis så bidrar detta till att de kan erbjuda jämförelsetjänsterna helt oberoende.

 

I vårt Compricer omdöme så får vi inte missa att lista bolagets priser de senaste åren:
✓ Internetworld Topp 100 (som rankar Sveriges 100 bästa sajter) sex år i rad (senast 2015)
✓ DI Gasell – 2013 och 2014
✓ Deloitte Technology Fast 50 – 2009, 2010, 2011 och 2012

Läs mer om tjänsterna hos Compricer.se!

Compricer omdöme – Kontakta bolaget
Rådgivare:  08-5000 2000.
Växel: 08-586 122 70.
Västra Järnvägsgatan 21
Stockholm

 

 

Taggar::

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *