LOADING

Type to search

Share

Laglig försvarsspray och självförsvarsspray – omdöme och test

Bästa försarsspray är förmodligen Knock Out v.2 försvarsspray från Bodyguard.nu. Bodyguard har intyg från Polisen och butiken har även högsta kreditvärdighet. Butiken har även ett brett utbud där dem bland annat erbjuder laglig försvarsspray, laglig självförsvarsspray, laglig pepparspray, överfallslarm och annat som kan vara bra att komplettera med för att öka din egen säkerhet.

Laglig självförsvarsspray – Försvarsspray Knock Out v.2

försvarsspray och laglig självförsvarsspray

Laglig självförsvarsspray

Vi på OmdömeOnline.se rekommenderar Bodyguards försvarsspray Knock Out v.2. Knock Out v.2 förhindrar och ger upphov till sveda i ögon och ansikte. Tack vare ett ämne (givetvis lagligt) så skapas ett extremt obehag hos den träffade personen. Självförsvarssprayen slår förövaren ur spel tillfälligt samtidigt som du kan ta dig till en säker plats för att förhindra överfall, rån, misshandel eller våldtänkt etc.

Knock Out v.2 är en laglig försvarsspray och innehåller ej pepparextrakt, även kallar oleoresin capsicum. Därför är Knock Out v.2 en helt laglig pepparspray (försvarsspray). Bodyguards Knock Out v.2 är en uppdaterad version av den första Knock Out -modellen. Knock out v.2 är mycket förbättrad som självförsvarsspray och har följande funktioner:

 • Innehåller röd färg
 • Mycket längre räckvidd, nu upp till 4 meter!
 • Perfekt avvägd gelning som ger längst räckvidd och minst vindkänslighet.
 • Högre tryck som ger mer effekt direkt med bättre ventil och munstycke.
 • Kraftfullaste lagliga formulan på marknaden, förblindar angriparen maximalt.
 • Färgar angriparen röd för senare identifiering.

Locket är smart konstruerat för att undvika att du sprayar i väskan eller liknande utrymmen. Det hjälper även till att förhindra att du sprayar åt fel håll i en stressig situation. Med hjälp av den smidiga bältesclipsen så kan du även bära din självförsvarsspray på ett enkelt sätt och vara redo i utvalda situationer för ett eventuellt överfall.
Bodyguard säljer även en färglös spray om det passar bättre. Alla Bodyguards självförsvarssprayer är lagliga och licensfria.

Vi tycker helt enkelt att Bodyguard Knock Out v.2 är bästa försvarsspray.
Bodyguards Knock Out v.2 kostar från endast 130,00 kr /st och det ser vi som en extremt billig försäkring.
Läs mer och köp sprayen hos genom att klicka här!

Bästa försvarsspray och bästa självförsvarsspray

Försvarsspray- bästa överfallslarm screamer

Bästa överfallslarm screamer

Som vi skrev här ovanför så rekommenderar vi försvarsspray från Bodyguard. Men vi rekommenderar även att komplettera med andra produkter utöver din självförsvarsspray.

Komplettera gärna din lagliga pepparspray med överfallslarm Screamer från Bodyguard. Överfallslarmet är bäst i test (Norska TV2s test av personlarm). Trots sin lilla storlek så har överfallslarm en extremt hög tjutnivå (140 dB!) och en inbyggd led-lampa. Det sitter även en nyckelring i överfallslarmet så du kan fästa den i din vanliga nyckelring eller kanske i någonstans i väskan för att snabbt vara redo vid ett eventuellt överfall.

Vi tycker inte att överfallslarm Screamer ska ersätta självförsvarsspray, men däremot är det ett mycket bra komplement. Överfallslarm aktiveras enkelt genom att dra ut sprinten (snöret). Överfallslarmet kommer att tjuta tills att sprinten sätts tillbaka.

Överfallslarm Screamer teknisk data

 • Ljudstyrka: 140dB
 • Funktioner: Larm, LED, nyckelring
 • Räckvidd: mycket långt
 • Batterier: 3xLR44 (ingår)
 • Storlek: 40mm x 60mm x 12mm
 • Vikt: 34 g
 • Garanti: 5 år

Överfallslarm Screamer 140 dB kostar från 99,00 kr/st.
Läs mer om och beställ Överfallslarm Screamer hos Bodyguard.nu!


Bilder lånade från www.bodyguard.nu. Sidan innehåller samarbetslänkar till Bodyguard. Kontakta oss gärna om ni har några frågor.

Taggar::

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *