LOADING

Type to search

Share

Lendify omdöme och recension

Lendify omdöme – vad gör bolaget och vilka tjänster erbjuder dem?

Lendify erbjuder en marknadsplats för lån mellan privatpersoner. Lendify kan ses som en alternativ investering för de personer som vill få avkastning på sitt kapital. Människor som söker avkastning på sitt kapital kan smidigt och enkelt hitta låntagare via Lendifys marknadsplats. Avkastningen ligger på 3,5-8,2% per år beroende på lånets bindningstid och vilken säkerhetsklass låntagaren ligger i.

Lendify erbjuder två olika tjänster:
Låna pengar via privatpersoner
Låna ut ditt kapital och få en avkastning på 3,5-8,2%!

Avkastningen betalas ut genom ränta och amortering varje månad. Pengarna kommer in automatiskt på ditt Lendify konto. Genom att återinvestera dessa avkastade pengar så kan du snabbt sätta igång världens 8:e underverk; ränta på ränta – effekten!
På detta sätt kan man enkelt bygga sin egen lilla bankverksamhet!

Lendify omdöme – autoinvest 

Lendify autoinvest är en tjänst som gör precis som det låter, den autoinvesterar din avkastning i olika lån. Använder du Lendify autoinvest så kommer du inte behöva tänka på någonting medans Lendify förräntar ditt kapital.
En annan fördel med Lendify autoinvest är att alla lån står under Lendify kreditförlustfond. Lendifys kreditförlustfond har i skrivande stund täckt alla uteblivna inbetalningar (enligt Lendifys hemsida). Lendify kreditförlustfond ersätter allt investerat kapital, men inte utebliven avkastning.

Lendify autoinvest sprider ditt kapital på minst 20st olika lån för att öka diversifieringen och på så sätt minska risken.

Ett teoretiskt avkastningsexempel på hur 100 000kr kan utveckla sig med 8,20% årlig avkastning:

Grafiken är lånad från fondkollen.se / Lendify omdöme

I exemplet ovanför så har jag valt att räkna med en engångsinvestering på 100 000 kr. Låt säga att du gör insättningen när du är 25 år gammal och har 40 år till pensionen. Med en årlig avkastning på 8,2% skulle teoretiskt kunna ge dig 2 339 324kr!

Lendify omdöme & recension – manuella lån

När du ska investera ditt kapital via Lendify så kan du välja mellan att investera i manuella lån eller via Lendify autoinvest. Väljer du att investera manuellt så får du själv handplocka de lån du vill låna ut dina pengar till. Du får tillgång till relativt mycket information om Lendify låntagaren. Exempel på information är: Ålder, kön, civilstånd, antal barn, sysselsättning, antal år i nuvarande sysselsättning, anledning av lån, boendeform, månadsinkomst och boendekostnad per månad.
Läs mer om manuella lån hos Lendify!

Screenshot – Lendify omdöme manuella lån exempel nedanför:

Lendify omdöme


Vi gillar Lendify och rekommenderar deras tjänster. Däremot rekommenderar vi alltid att sprida riskerna i många olika lån och även olika investeringsslag. Öppna ett konto snabbt och gratis hos Lendify så får ni mer information om hur allt fungerar. Ni binder er inte till någonting och det går alldeles utmärkt att öppna ett konto hos Lendify för att skapa ditt eget Lendify omdöme.
Öppna ett konto snabbt och gratis hos Lendify!

Taggar::

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *