LOADING

Type to search

Tessin omdöme, recension & erfarenheter

Share

Välkommen till vårt Tessin omdöme. Är du intresserad av att investera i fastigheter? Har du inte flera hundratusen kronor att använda till kontantinsats? Då är Tessin.se någonting för dig!

Tessin.se erbjuder en crowdfundingplattform där investerare och fastighetsbolag möts. Fastighetsbolag kan samla in det sista kapitalet till sina projekt samtidigt som du som investerare får en avkastning på hela 9-13% ditt kapital! Är du intresserad av att hitta investeringstips? Då rekommenderar vi att ni besöker Finanso.se, där hittar ni tips på investeringar och andra guider för att förbättra din privatekonomi.

Tessin omdöme & recension

Fördelar med att investera via Tessin är bland annat; inga avgifter och låg minsta insats. Avkastningen beskattas som inkomst av kapital. Däremot är det i de allra flesta fall skattefritt om du investerar genom ett aktiebolag.
Minsta insatsen är oftast 20 000kr eller 50 000kr med ”obegränsad” högsta summa. Vi har följt Tessin under ett års tid och har märkt under senaste halvåret att alla projekt som kommer upp på sidan brukar bli fulltecknade redan första 48h.

Tessin omdöme och recension. Bild lånad från www.tessin.se

Tessin omdöme & recension. Bild lånad från www.tessin.se

Tessin omdöme & tips:

Vi rekommenderar att ni öppnar ett konto av två anledningar;

  • Ha ditt Tessin-konto registrerat och färdigt så du snabbt kan genomföra en investering om rätt projekt kommer upp på siten.
  • Registrera dig även på nyhetsbrevet så får du ett mail varje gång ett nytt projekt kommer upp på siten, det ger dig ett visst försprång mot den stora massan!

Öppna ett konto hos Tessin.se!

Tessin omdöme & avkastningsexempel

Låt oss säga att du investerar 20 000kr i 5st olika projekt via Tessin när du är 25 år gammal. Du placerar alltså 100 000kr av ditt sparkapital och vi räknar med en årlig snittavkastning på 11%. Pengarna är tänkta till pensionen och du väljer att återinvestera all avkastning i nya projekt under årens gång. 40 år senare när du fyller 65år och är redo för pension så skulle ditt kapital teoretiskt kunna ha växt till 6.500.000 kr!

Tessin omdöme och avkastningsexempel

Tessin omdöme / Bild lånad från Fondkollen.se

Vi på OmdömeOnline rekommenderar Tessin genom vårt Tessin omdöme. Men glöm aldrig att diversifiera era investeringar, lägg inte alla ägg i samma korg! Vi rekommenderar er att investera i flera olika projekt hos Tessin istället för att investera hela kapitalet i ett och samma projekt.
Vårt Tessin omdöme kan på ett bra sätt kompenseras med att investera en del av ditt kapital i Lendify för att sprida riskerna. Läs vårt Lendify omdöme här!

Öppna ett konto hos Tessin.se!

 

Taggar::

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *